Paddy’s Specialties

Zuivere, natuurlijke producten van een hoogwaardige kwaliteit met natuurlijke vitamines,mineralen en sporenelementen.

Paddy’s Specialties

onze producten

(Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100)

PADDY’S SPECIALTIES  is een uitgelezen assortiment hoogwaardige, effectieve voedingssupplementen voor paarden.

Tegenwoordig wordt steeds duidelijker dat vitamines, mineralen en andere goede voedingsstoffen de gezondheid optimaliseren en juist vaak ook in hogere doseringen.

De producten van Paddy’s Specialties kunnen ondersteuning bieden in strijd tegen stressoren en zeker op de lange termijn een belangrijke rol spelen bij handhaving van de gezondheid.

Zo streven we naar optimalisering van lichamelijke functies, sterke botstructuur, een goed functionerend spier- en zenuwstelsel, ondersteunen de natuurlijke afweer en verhogen van het prestatie vermogen.

Wil je weten voor welk voedingsdoel het product geschikt is voor jouw paard ? Stel dan je vraag middels het contactformulier.

Paddy’s Specialties levert supplementen van de beste kwaliteit gebaseerd op de natuur en wetenschap !

Paddy’s Specialties zijn veilige supplementen zonder toevoegingen van geuren smaakstoffen.

De voedingssupplementen van Paddy’s Specialties zijn dopingvrij.

Op zoek naar Paddy’s Choice voer?

Lees wat anderen vertellen:

Sinds onze pony’s de Paddy’s Aminomix krijgen, lopen ze fijner en meer ontspannen door hun lijf met veel meer rug-gebruik. Tevens voeren wij sinds enige tijd Paddys Choice als basisvoer en zien onze pony’s en paarden er gezond uit met een prachtige glans.

Kim NoordijkKim is geselecteerd voor de Europese Kampioenschappen Dressuur Pony’sKNHS profiel

Afgelopen winter had Trendy vaak last van een lichte hoest en wat benauwdheid. Dan was het weer een tijdje weg maar daarna kwam het toch weer terug. Ook met rijden merkte ik dat ze toch minder conditie had. Ze was gewoon niet helemaal fit. Ik ben toen op aanraden Paddy’s immuun poeder gaan geven. Dit zou haar afweer versterken waardoor ik hoopte dat ze weer zou opknappen. Ik ben het dagelijks gaan geven en na een paar weken was de hoest en benauwdheid weg.

Ze zit nu weer lekker in haar vel.

Trendy, westernpaard van Yvonne Boonman

Eindelijk een compleet vitamine- en aminozuren complex waar alles in zit. Mijn hengst glimt als een spiegel en kan het zwaardere werk in de subtop weer beter aan. Bij andere supplementen kwam hij vaak onder de bulten te zitten, waar zelfs de dierenarts geen raad mee wist. Met “Vitamino Max” is dit probleem gelukkig verleden tijd. Ook mijn jonge paard heeft baat bij dit supplement, bij zijn spieropbouw en algehele gezondheid. Het supplement ruikt lekker en mijn beide paarden eten het zonder problemen op. Door de wat grovere textuur blijft het mooi in de voerbak liggen en wordt het niet weggeblazen. Plakt niet.

Tanja Brandon-Sombrero, Lusitano Hengst Hidalgo, KWPN

Een mooi supplement wat eindelijk de weerstand van mijn zeer gevoelige hengst opkrikt. Na een aantal dagen voeren merk je meteen al verschil. Voorheen bleef hij maar kwakkelen met zijn gezondheid, maar sinds we de Beta Gluca gebruiken is hij veel stabieler geworden. We zijn een periode gestopt, maar toen viel hij weer wat terug. We blijven de Beta Gluca nu doorvoeren. Dit supplement wordt ook goed gegeten, normaal eet mijn paard geen enkel supplement op, maar de neutrale smaak en textuur van de Beta Gluca accepteert hij door zijn voer. Je hoeft maar een klein schepje per dag te gebruiken, dus zeer zuinig in gebruik. En echte aanrader!

Tanja BrandonPaarden: Sombrero, Lusitano Hengst Hidalgo, KWPN

Mijn paarden gaan in de training erg goed maar we merkten dat ze qua kracht en uithoudingsvermogen nog een stuk verbeterd moesten worden. Jeannette adviseerde supplementen van Paddy’s , de Vitamino Max en Amino Mix en we merkten na 2 weken een heel goed resultaat. De paarden zijn heel fit, verzuren veel minder, herstel is subliem. Met andere woorden….SUPER!

Echt een aanrader!

GregorTACX STABLES Revalidatie en training

Één van mij paarden kampte al tijden met een sinusholte ontstekingachtige klachten. Een reguliere Dierenarts

Verdacht hem van een kieswortel ontsteking en wilde hem opereren  en een kies trekken (kiezen trekken bij paarden is erg ingewikkeld).

Ik heb hem eerst maar eens een tijd op de Beta Gluca  van Paddy’s gezet en na verloop van tijd ging het beter en heeft hij nu geen klachten meer en is de kies behouden !  Mijn paarden worden onderhouden met de supplementen van Paddy’s omdat ze het er ongelooflijk goed op doen en met verbluffende resultaten.

Ik wil het zo goed mogelijk doen en dat doe ik met voer Paddy’s Choice en de supplementen van Paddy’s

Ivon Engels Stal griftensteinLink

Ik ben sinds een paar maanden met mijn andere twee paarden overgestapt op Paddy’s Choice,  omdat ik er met mijn andere paard zeer goede ervaring mee had. Beide paarden zien er mooi uit, goed in hun doen en leveren goede prestaties. Ze zijn veel losser in het lijf dan voorheen.

Tevens heb ik één van mijn paarden Paddy’s Immuun gevoerd omdat ze een vervelende huidinfectie had gekregen, die is nu ook helemaal weg.

Deze 2 paarden van mij krijgen nu niets anders meer dan Paddy’s Choice en de paarden die nog eventueel komen ook niet!!

Groetjes, Cindy van Laar

Cindy van Laar

Nikki van Dommelen van Verdoni Stables

Waar wij bij veel supplementen ons afvragen of het wel wat doet, is het duidelijk dat de supplementen van Paddy’s echt verschil maken voor paarden die net wat extra’s nodig hebben. Het is fijn als je kunt vertrouwen op zulke goede producten.

Ethel By Verdoni Stables

This post is also available in: Engels