Lees wat anderen vertellen:

Afgelopen zomer zag Jeanette een filmpje van mij en mijn paard. Ze heeft dit paard eerder al zo goed geholpen.
Haar idee was om hem nog wat te ondersteunen in de spier opbouw met de Amino mix. Al vrij snel kon ik goed merken dat hij met meer gemak weg draafde en makkelijker van achter uit bleef door bewegen. Wat een waardevolle manier van het ondersteunen is dit geweest en zoals alle ondersteuning van paddy’s choice direct merkbaar en verschil makend.

Paddy’s choice heeft een ruim assortiment die voor ieder paard een mooie aanvulling kan zijn.
Het zijn veilige supplementen zonder toevoegingen van geur– en smaakstoffen.

Zo gebruik ik altijd paddy’s Immuun als ik met mijn paarden op meerdaagse concours ga.
Dit geeft ze extra bescherming tegen bacteriën en virussen

Ook paddy’s vitamino max geef ik vaak aan mijn paarden
Dit zorgt onder andere voor een glanzende huid en verbeterd de conditie en prestaties

Één van mij paarden kampte al tijden met een sinusholte ontstekingachtige klachten. Een reguliere Dierenarts

Verdacht hem van een kieswortel ontsteking en wilde hem opereren  en een kies trekken (kiezen trekken bij paarden is erg ingewikkeld).

Ik heb hem eerst maar eens een tijd op de Beta Gluca  van Paddy’s gezet en na verloop van tijd ging het beter en heeft hij nu geen klachten meer en is de kies behouden !  Mijn paarden worden onderhouden met de supplementen van Paddy’s omdat ze het er ongelooflijk goed op doen en met verbluffende resultaten.

Ik wil het zo goed mogelijk doen en dat doe ik met voer Paddy’s Choice en de supplementen van Paddy’s

Afgelopen winter had Trendy vaak last van een lichte hoest en wat benauwdheid. Dan was het weer een tijdje weg maar daarna kwam het toch weer terug. Ook met rijden merkte ik dat ze toch minder conditie had. Ze was gewoon niet helemaal fit. Ik ben toen op aanraden Paddy’s immuun poeder gaan geven. Dit zou haar afweer versterken waardoor ik hoopte dat ze weer zou opknappen. Ik ben het dagelijks gaan geven en na een paar weken was de hoest en benauwdheid weg.

Ze zit nu weer lekker in haar vel.

Kim is sinds haar Pony tijd met Brasil al Fan van Paddy’s Choice:

“Sinds onze pony’s de Paddy’s Aminomix krijgen, lopen ze fijner en meer ontspannen door hun lijf met veel meer rug-gebruik. Tevens voeren wij sinds enige tijd Paddys Choice als basisvoer en zien onze pony’s en paarden er gezond uit met een prachtige glans.”

Nog altijd staan is er selectief  een aantal trainingspaarden op de Paddy’s Choice en is het nu niet meer weg te denken uit de stal van KNDressage

Eindelijk een compleet vitamine- en aminozuren complex waar alles in zit. Mijn hengst glimt als een spiegel en kan het zwaardere werk in de subtop weer beter aan. Bij andere supplementen kwam hij vaak onder de bulten te zitten, waar zelfs de dierenarts geen raad mee wist. Met “Vitamino Max” is dit probleem gelukkig verleden tijd. Ook mijn jonge paard heeft baat bij dit supplement, bij zijn spieropbouw en algehele gezondheid. Het supplement ruikt lekker en mijn beide paarden eten het zonder problemen op. Door de wat grovere textuur blijft het mooi in de voerbak liggen en wordt het niet weggeblazen. Plakt niet.

Mijn paarden gaan in de training erg goed maar we merkten dat ze qua kracht en uithoudingsvermogen nog een stuk verbeterd moesten worden. Jeannette adviseerde supplementen van Paddy’s , de Vitamino Max en Amino Mix en we merkten na 2 weken een heel goed resultaat. De paarden zijn heel fit, verzuren veel minder, herstel is subliem. Met andere woorden….SUPER!

Echt een aanrader!

Ik voer mijn paarden nu enkele jaren Paddy’s Choice naar volle tevredenheid, Beide paarden zien er mooi uit, goed in hun doen en leveren goede prestaties.

Tevens heb ik één van mijn paarden Paddy’s Immuun gevoerd omdat ze een vervelende huidinfectie had gekregen, die is nu ook helemaal weg.

Deze 2 paarden van mij krijgen nu niets anders meer dan Paddy’s Choice en de paarden die nog eventueel komen ook niet!!

Groetjes, Cindy van Laar

Een mooi supplement wat eindelijk de weerstand van mijn zeer gevoelige hengst opkrikt. Na een aantal dagen voeren merk je meteen al verschil. Voorheen bleef hij maar kwakkelen met zijn gezondheid, maar sinds we de Beta Gluca gebruiken is hij veel stabieler geworden. We zijn een periode gestopt, maar toen viel hij weer wat terug. We blijven de Beta Gluca nu doorvoeren. Dit supplement wordt ook goed gegeten, normaal eet mijn paard geen enkel supplement op, maar de neutrale smaak en textuur van de Beta Gluca accepteert hij door zijn voer. Je hoeft maar een klein schepje per dag te gebruiken, dus zeer zuinig in gebruik. En echte aanrader!

Sinds kort zijn we aan het trainen met Daiquiri voor het zwaardere werk en gaan we regelmatig op wedstrijd. Dit vergt natuurlijk extra energie en kracht en we zijn het supplement Vitamino Max gaan bijgeven zodat hij zeker niks tekort krijgt.

Na 2 weken begon ik te merken dat hij weer ging glanzen en heel fit was bij het rijden. Ook werd hij terug wat voller en hij is nu weer goed op gewicht. Zeker een aanrader!

Waar wij bij veel supplementen ons afvragen of het wel wat doet, is het duidelijk dat de supplementen van Paddy’s echt verschil maken voor paarden die net wat extra’s nodig hebben. Het is fijn als je kunt vertrouwen op zulke goede producten

Nikki