Wij zijn trots op ons product!

Maar geloof ons niet op ons woord. Lees wat anderen zeggen over Paddy’s Choice

Susan van Dommelen


Over Paddy’s Choice:

Onze Dutch, een quarter horse ruin van 11 jaar, zuigt al lucht sinds hij 2 jaar oud was. In 2016 zijn we met de hulp van Jeanette en homeopathische behandelingen overgestapt op Paddy’s Choice. Dutch veranderde langzaam van een uitdrukkingsloos, futloos en chagrijnig paard in een levenslustige “happy atlete”

Wij rijden competitie Working Cowhorse / Reining en Cattlepenning, en onze paarden moeten dus ook heel scherp aan de hulpen staan. Bij Dutch kwam het signaal van de hulp altijd een fractie van een seconde te laat door, waardoor de ruiter/paard combinatie vaak te laat waren om de koe te sturen, wat vervolgens veel frustratie gaf.

Nu we over zijn gestapt op Paddy’s Choice zuigt Dutch nog maar af en toe lucht, eventjes na het eten, en verder staat hij gewoon lekker op rust i.p.v. continu aan zijn vroegere gewoonte toe te geven. Hij zit veel beter in zijn vel en op wedstrijd is het een enorm verschil! Hij is weer alert en snel als het erop aan komt en kalm en rustig wanneer het van hem gevraagd wordt.

Inmiddels staan alle paarden op de Border Ranch op Paddy’s Choice, ze zien er gezond en glanzend  uit en zitten goed in hun vel. Mijn eigen wedstrijdmerrie Pepper , inmiddels 19 jaar, doet het er super op! Het lijkt wel of ze nog soepeler en beter aan de hulpen is als vóór Paddy’s Choice!

Wonder paard Flora de Mariposa en Seth Boschman


Over Paddy’s Choice:

Om een paard fysiek en mentaal te optimaliseren zijn we steeds op zoek naar verbeteringen.

Twee jaar geleden zijn we overgestapt op Paddy’s Choice om te zien wat dat voor Flora nog kon betekenen. Het resulteerde is nog meer spierontwikkeling en meer souplesse.

Met Paddy’s Choice zit ze letterlijkgoed in haar vel en ziet ze er fantastisch uit !

groet, Seth Boschman

Yvette en eigenaresse Babette

Toen ik Yvette als 5 jarige Friese merrie kocht was ze niet de snelste. Na een jaar kregen we  wat problemen met rijden. Yvette ging minder graag lopen, was minder voorwaarts en leek last te hebben van haar zadel. Er leek meer aan  de hand en een oplettende osteopaat (Lobke Bijl) adviseerde me naar een goede homeopaat te gaan met Yvette. Omdat Yvette buikpijn aangaf door nors te reageren als we aan haar buik zaten. Ze had ook een Einshuss been gehad.

Homeopaat Jeannette Kompier vond een schimmel en bacterie in Yvette haar lijf en haar lymfsysteem was uit evenwicht. Na de behandeling van Jeannette, heb ik  Yvette ook overgezet op het voer Paddy’s Choice. In combi met de behandeling en natuurlijk goed hooi, ander zadel  en de chiropractor is Yvette een ander paard geworden. Ze is veel energieker en gaat dressuurmatig steeds beter lopen. Het voer heeft haar genoeg energie zonder de ballast van afvalstoffen die haar lichaam moet opruimen. Dit zie je aan haar, geen vetophopingen meer  en vooral ik merk het door haar vrolijkheid in de paddock waar ze regelmatig een sprintje trekt, net als haar energie met het rijden.

We trainen lekker door en hopen binnenkort weer te gaan starten in  de B. Ik blijf zeker Paddy’s choice voeren en hoop dat Jeannette ons nog lang kan blijven begeleiden.

Met vriendelijke groeten,

Babette de Bruijn

Instructeur plezierig paardrijden

Dressuur en western

Paramedisch ruiters met een beperking

06-174 64 712

Stal Griftenstein in De Bilt

Stal griftenstein is een trainings-, handels- en pensionstal en is gesitueerd in het groene hart van Nederland, in De Bilt nabij Utrecht

Over Paddy’s Choice:
Op onze pensionstal zijn inmiddels ook een derde van de paarden over op paddy’s choice. Ik weet zeker dat er veel zullen volgen omdat hoe de paarden eruit zien alleen maar voor t voer spreekt.

In mijn zoektocht naar het juiste paardenvoer passend bij mijn holistische benadering van paarden houden heb ik de laatste paar jaar twee soorten grasbrok van t zelfde merk gevoerd.
Ook hebben wij dit voer aan de paarden op onze pensionstal gevoerd. In de loop der tijd vond ik zeker mijn eigen paarden, die indien t weer t toelaat 24/7 buiten staan met onbeperkt ruwvoer
van zeer goede kwaliteit, achteruit gaan.
Mijn altijd glimmende paarden glommen niet meer en bij mijn en de pensionpaarden was er een hoog gehalte hoef gerelateerde problemen.
Toen ben ik gaan zoeken en kwam bij Paddy’s Choice uit.
Dit mede door een goede kennis die t al jaren voert en nog kritischer staat tegen over een brok dan ik. Haar paarden doen t super en
zien er prachtig uit.
Al binnen een week zag ik verschil bij mijn paarden en na een maand had ik prachtige paarden.

Cindy met Tomke

Cindy rijdt fanatiek wedstrijden en traint bij Johan Hamminga

Over Paddy’s Choice:
Ik voer mijn paarden al geruime tijd paddy’s Choice en ze krijgen ook niets anders meer!

Ze zien er mooi uit en doen het er erg goed op , veel progressie tijdens trainingen en ontwikkeling van kracht, je merkt dat vooral bij Tomke dat hij steeds sterker wordt en heel stabiel is in zijn doen en laten.

Yvonne Boonman met Trendy

Yvonne rijdt hobbymatig thuis met haar westernpaarden.

Over Paddy’s Choice:
Trendy was een middelmatige luchtzuiger en altijd heel erg opgeblazen. Door de homeopatische behandelingen en het voeren van Paddy’s Choice is Trendy helemaal gestopt met luchtzuigen. De andere twee paarden Squally en Chica krijgen ook Paddy’s Choice.

Diny de Lange

Over Paddy’s Choice: 

Wat ik geweldig vind aan de brok: ze worden er zo relaxed/nuchter van in omgang en op stal. Ik kan de staldeur open doen zonder dat ik ondersteboven wordt gelopen. Mijn paarden waren altijd druk/hyper/te hoog in adrelanine, ze reageerden overal op. Ook onder het zadel!

Alle paarden staan rustig op de wei en mijn paarden rennen, springen en ploegen alles om. Zelfs vandaag met storm en hagelbuien zijn ze relaxed en houden ze het hoofd koel. Erg prettig!

Ik ben benieuwd hoe de vos straks onder het zadel beweegt. Voor nu zijn wij zeer tevreden!

Tommie Visser met Vingino

Tommie Visser is Grand Prix ruiter met zijn paarden en geeft diverse dressuurclinics.

Over Paddy’s Choice:

Inmiddels staan alle trainingspaarden bij Tommie op Paddy’s Choice en zien er prachtig uit .

Vingino wilde niet makkelijk op gewicht komen, had last van stress en hierdoor veel last van spanning!!
Sinds hij Paddy’s Choice krijgt is hij mooi vol geworden en veel minder last van stress, dit uit zich ook in de proeven!

Stal Brons


Al geruime tijd worden mijn wedstrijdpaarden ondersteunt door Paddy’s Choice waar we heel blij mee zijn.

Bij ieder paard van mij wordt gekeken of het zinvol is naar aanleiding van de voedingsbehoefte om ze Paddy’s  Choice te voeren anders krijgen ze een ander professionele brok gevoerd. De paarden zien er super uit !

Ik kan het van harte aanbevelen.

groet, Ashely Brons

Donald

Over Paddy’s Choice:
Donald stond al 3 jaar bij mij op stal en zoog lucht. Hij leek er geen last van te hebben. At gewoon zijn eten en hooi had nooit koliek.
Jeannette Kompier van Horse Body Balance kwam bij mij op stal voor een ander paard en attendeerde mij erop dat ze wat kon doen aan het lucht zuigen.
Nou daar had ik en denk heel Nederland nog nooit van gehoord dat een paard lucht zuigt omdat hij endorfine tekort komt in zijn voeding.
Jenanette adviseerde hem op Paddy’s Choice te zetten en geen kuilgras meer te voeren maar gewoon droog hooi, kuur van 1 maand met verschillende druppels en we hadden waarschijnlijk geluk, want het probleem zat op zijn zenuwstelsel.
Zo gezegd zo gedaan dacht ik, maar dat pakte anders uit.
Droog hooi luste hij niet.
Wel veranderde hij wel enorm in zijn gedrag waar ik hem eerst nooit kon aaien over de stal deur bleef hij nu zelf staan en vragen om geaaid te worden.
Maar hooi at hij nog steeds niet. Maand vol gehouden, dacht hij begint er vanzelf welaan als hij honger krijgt.
Maar helaas hij bleef het weigeren at mondjes maat en werd steeds magerder.
Wel was hij steeds minder gaan lucht zuigen.
Jeannette uiteindelijk maar weer gebeld wat te doen, zijn kuilgras wat hij altijd gegeten had lustte hij namelijk wel.
Ze zou de week erna weer komen om te kijken hoe het met hem ging dus ze zei nou dan geef hem voorlopig maar dat kuilgras.
Nou daar kwam ik achter hoe slecht het voor hem was.
Ik heb hem ‘s avonds weer kuilvoer gegeven, de volgende morgen kwam ik op stal en kon niet eens meer zien dat hij zo mager geworden was zo had hij zich vol lucht gezogen na het kuil gras, ik schrok me dood en dacht wauw wat heeft dat een invloed.
Dat was dus ook niet de oplossing.

Mijn vriendin zei kom bij mij eens wat hooi halen om te proberen of hij dat lust. Zij voert droog kruiden hooi.
Ik gehaald en voor gehouden in hooi net gestopt en ja hoor dat lustte hij.
Wat een opluchting.

Inmiddels is Jeannette weer geweest en weer kuur van 4 weken die zijn zenuwstelsel moesten ondersteunen wat volgens Jeanette een enorme verandering teweeg moest brengen in zijn schrik gedrag.
Dit heeft iets langer geduurd maar in de 4e week begon hij er toch enorm op te reageren en werd hij steeds rustiger en gemoedelijker in de omgang.
Inmiddels zijn we zo ver dat we met een laatste kuur bezig zijn voor het ondersteunen van endorfine en hierna nog 14 dagen een kuur om het zenuwstelsel weer te laten aansluiten en dan moet hij volledig klaar zijn.
Hij zuigt nog mondjes maat lucht maar de verandering in zijn lichaam en schrik gedrag is al zo groot. Hoop dat Jeannette gelijk krijgt en hij er na deze kuren helemaal mee ophoud. Het zou me niet meer verbazen.
Jeannette je bent een kei. Als niemand het meer weet dan kom jij er wel uit. Geweldig in een woord. Ik ben heel blij met je.

Kingsley Rex met Coen van der Vlugt

Coen van der Vlugt rijdt Grand Prix en heeft diverse paarden opgeleid en uitgebracht. Op dit moment is Coen verbonden aan het Paardenrevaliadatie Noord-Holland en Koole Ruitersport.

Over Paddy’s Choice:
Door Paddy’s Choice te gaan voeren is Rex voor 80% minder gaan luchtzuigen. Het resultaat is dat hij minder opgeblazen is en makkelijker door zijn lijf is gaan lopen. Ook de andere paarden doen het er super goed op.

Marieke Schade met Vitel

Marieke Schade rijdt met Vitel ZZ licht

Over Paddy’s Choice:
Back on track….

Vorig jaar geopereerd vanwege koliek, zielig staand in een stalletje op de Universiteit Utrecht en nu weer vol plezier aan het werk, eerste passen piaff gezet met verende kracht! Dank aan Jeannette en paddy’s choice die hebben Vitel er weer helemaal bovenop geholpen!

Familie schade

Revalidatiestal Lehorse

Leona heeft haar eigen revalidatie stal LEHORSE in het dorpje Hoeven, west brabant .

Over Paddy’s Choice:
Inmiddels staan vier andere paarden bij mij op stal ook op de Paddy’s Choice.

Mijn paard Fly Boy is een stressgevoelig paard. Zijn lichaamsprocessen worden snel verstoord, hetgeen direct een negatieve invloed heeft op o.a. zijn zenuwstelsel. Hierdoor vormde hij op momenten een gevaar voor zichzelf en anderen en ging werken met hem nog moeizaam. Sinds er met behulp van holistsch arts Jeannette Kompier (Horse Body Balance) aan licht is gekomen dat de gemoedstoestand van Fly Boy voornamelijk veroorzaakt wordt door voedingsstoffen die zijn lichaam niet kunnen verwerken, krijgt hij nog slechts Paddy’s Choice. Fly Boy doet het super op deze brok en verdere voedingssupplementen kunnen achter wegen blijven. De zekerheid van een constante kwaliteit, de uitgebalanceerde samenstelling van deze brok en het feit dat zijn lichaamsprocessen door deze brok positief beïnvloed worden, zorgt voor Fly Boy voor optimale leefomstandigheden.

Yessica Snoeker

Over Paddy’s Choice:
Met Peron rijd ik voornamelijk recreatief western en doe ik af en toe wat koeienwerk. Thuis staat hij 24/7 buiten met schuilstal in een kleine kudde van 4 ruinen. Een aantal jaar geleden was Peron wat schraal en slecht op gewicht te krijgen, niet erg energiek en zat slecht in zijn vel. Hij bleek een bloedwormbesmetting te hebben, maar ondanks herhaaldelijk ontwormen en daarna negatieve mestonderzoeken bleef zijn conditie matig. Op een gegeven moment ben ik met hem bij Jeanette Kompier op consult gekomen. Zij constateerde een maagprobleem en adviseerde naast een kuurtje om hem Paddy’s Choice te gaan voeren. Langzaamaan begon hij daarna op te knappen. Peron kreeg zijn energie en levenslust weer terug en kwam ook weer mooi op gewicht. Uiteraard ben ik doorgegaan met Paddy’s Choice, “”never change a winning team!””

Dempsey

Dempsey hier met zijn bijrijdster Leoni.

Dempsey (geb.1988) op deze foto nu 27 jaar, heeft vroeger Z2 gelopen en maakt nog altijd zijn wissels en appuyementen moeiteloos. Op 11 jarige leeftijd is hij gaan luchtzuigen en deed dat héél frequent dag en nacht. Nu, na lange zoektocht en behandelen en op de Paddy’s Choice, is hij helemaal gestopt met luchtzuigen. Dempsey krijgt alleen Paddy’s Choice , goed hooi en weidegang en hij wordt nog altijd 3 x per week gereden.

Over Paddy’s Choice:
Dempsey krijgt 3 x per dag een schep Paddy’s Choice en dat houd hem in optimale vorm

Ellen Hoogeman en Majesteit

Ellen en Eric hebben een eigen stalletje nabij Almere, waar ze heerlijk met hun hobby bezig zijn.

Over Paddy’s Choice:

Al geruime tijd geleden overgestapt op Paddy’s Choice. De paarden vinden het heerlijk. Voerbakken worden uitgebreid uitgelikt.

Alle paarden zien er super uit en de prestatie is duidelijk verbeterd.

Voor ons geen ander voer meer dan Paddy’s Choice dat staat vast.

Fernandez (Lexincon x Casco)

Paul Jansen runt samen met zijn vriendin Sanne van Mullekom een gerenomeerd manegebedrijf anex springstal,stal Seurenheide, in het noord-limburgse dorpje Well. Paul heeft zo’n 14 paarden in training staan!

Over Paddy’s Choice:
Als er paarden binnen komen die lastig zijn met eten of niet goed willen groeien dan gaan ze bij ons op de Paddy’s Choice. Ook hadden we een keer eentje die uit de wei binnen kwam en meteen dezelfde dag in de tralies begon te bijten en lucht te zuigen ,dus op de Paddy’s Choice en na 2 dagen stopte die ermee. Gelukkig !

Sommige paarden doen het er gewoon beter op en dan op ander voer !

Gregor Tacx

Gregor Tacx runt zijn eigenstal in Wassenaar, Tacx Stables!

Naast trainen van zijn eigen paarden traint Gregor ook paarden voor eigenaren en geeft dressuurlessen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de aqua trainer voor comfort of revalidatie !

www.tacxstables.nl

Over Paddy’s Choice:

Sinds enkele weken zijn onze paarden overgestapt naar Paddy’s Choice voer.

We zijn er heel erg tevreden over! Wij hadden wat paarden die wat moeilijk in de bespiering kwamen en snel last hadden van maagzweren. Sinds wij dit voeren in combinatie van Horse food thé best zijn onze paarden heel fit, bespiering wordt met de week beter,ze zijn sterker, verzuren niet meer, dunne benen en zien er in haarkleed super uit! Kort om: Super voer!

Echt een aanrader voor iedereen!

Maren van Harten

Maren in de eigenaresse van Up

Over Paddy’s Choice:
Op advies van Jeanette Kompier gebruik ik nu ruim twee jaar het voer Paddy’s choice.

Ik ben hier heel erg over te spreken! Mijn paard vind het heerlijk en het geeft mij een gerust gevoel dat er geen rommel in zit en dat hij geen ziekteverwekkers meer binnen krijgt. Het is betaalbaar voer en mijn paard doet het er heel goed op. Ik heb op deze manier ook geen supplementen meer nodig. Ik kan het voer iedereen aanraden!

Maren van Harten

Leusden

Stal ’t Reijgersbosch

Stal ‘t Reijgersbosch , eigenaresse Margie Ansems runt haar stal met zeer veel passie voor haar paarden en iedereen die maar iets wil leren over paarden kan bij haar terecht. Tegenwoordig rijden haar dochter Sabine en kleindochter Jade succesvol mee in de wedstrijdsport. Margie en sabine geven les op hun lokatie in Vijfhuizen.

Over Paddy’s Choice:
In eerste instantie hadden we 2 paarden op de Paddy’s Choice gezet, al snel werd duidelijk dat deze paarden het er erg goed op gingen doen.

Op een gegeven moment is besloten om de hele stal op de Paddy’s Choice te zetten, ook de pensionpaarden. Ieder paard verdient Paddy’s Choice !

Stal ’t Reijgersbosch en Sabine Oord-Ansems

Sabine Oord-Ansems van Stal ‘t reijgersbosch

Over Paddy’s Choice:
Dankzij mijn moeder,Margie, heb ik van huis uit alle kansen mee gekregen om op deze manier mijn hobby uit te oefenen en heb ik steeds fijne paarden om te rijden.

Kim Noordijk met Brasil

Kim Noordijk rijdt op dit moment in het A-kader bij de pony’s. Ze zijn geselecteerd voor de Eurpese Kampioenschappen Dressuur die plaats vinden in Denemarken (17 tm 21 augustus 2016). Kim traint bij Ymke Schellenkens-Bartels en Jeroen Okkema. Ze worden gesponserd en begeleid door Karin Toetenel van 2fithorses ! Wat leidt tot een waardevolle samenwerking en mooie resultaten.

Over Paddy’s Choice:
Sinds Maart 2016 voer ik mijn paarden hier op stal Paddy’s Choice, ze vinden het heel lekker en mijn beste pony kon nog wel eens last hebben van stress op de maag en gevoelig voor maagzweren maar dat is verleden tijd!