Paddy’s Dressage

Om goed te kunnen presteren is het belangrijk een goed team om je paarden te hebben, die zorgen dat ze gezond zijn en blijven. Werken met de beste specialisten zoals osteopathie, fysiotherapie, tandarts , hoefsmid, dierenarts , homeopathie, zadelspecialist en bit-fitten. Een heel team die met elkaar samenwerken voor optimale begeleiding !
De basis voor goede en gezonde paarden die kunnen blijven presteren bestaat uit goede voeding; bouwstoffen, vitaminen en mineralen van hoogwaardige kwaliteit. Dit voorkomt onder allerlei problemen in de toekomst.
Op de stallen van het PADDY’S DRESSAGE TEAM wordt PADDY’S CHOICE speciaal voer gevoerd en indien nodig worden de paarden optimaal ondersteunt met de supplementen van PADDY’S SPECIALTIES!

PADDY’S DRESSAGE TEAM bestaat uit

  • Ashley Brons met SB SanDiego , SB Farewell van Stal Brons te Werkendam, Ashley start veel paarden van Z1 t/m Grand Prix niveau. Op stal staan veel getalenteerde paarden die opgeleid worden en ook in de fokkerij zijn ze zeer actief. SB Gibson mag inmiddels Internationaal starten ! Met San Diego gaat de progressie in de GP gewoon door. Ashley runt haar eigen handels-pensionstal in werkendam.
  • Jade Oord met Cure en Blôf van Stal ‘t Reijgerbosch uit Vijhuizen. Haar Oma, Margie Ansems heeft op het hoogste niveau gepresteerd en haar moeder, Sabine- Oord-Ansems trad in haar voetspoeren. Drie generaties in de Topsport, hoe leuk is dat !! Jade en Sabine hebben zich al meerdere malen laten zien in met een pas de deux op muziek van Frozen, bv tijdens Jumping Amsterdam , Diamands are forever ,outdoor Gelderland 2019 , concours hippiquue hoofddorp en laatst gewonnen op Horse Event 2019. Jade start inmiddels Junioren en traint sinds begin 2020 bij Anky van Grunsven.
  • Aimee Weise  rijdt vanaf haar 11e jaar op internationaal niveau, eerst met haar pony’s Sander en Kelly en later bij de junioren. Met haar paard Sportlife was zij reserve voor het EK team en heeft zij tevens op Prix St. George niveau gereden. Ze heeft op diverse handelsstallen gewerkt en daarmee heeft ze veel ervaring opgedaan. Aimée rijdt nu met haar eigen paard Dante op Inter II niveau, daarnaast traint zij paarden van een aantal fokkers, eigenaren. Ook is ze gediplomeerd Instructeur Dressuur Wedstrijdsport waardoor ze veel lessen of clinics geeft. Sinds kort vormt ze een combinatie met PC Fallon, die we komend jaar hoogstwaarschijnlijk in de ring zullen zien verschijnen!
  • Sabine Oord en Jade Oord met Bluf en Chireine

    Pas de Deux op Jumping Amsterdam 2019

  • Ashley Brons

  • Aimee Weise met PC Fallon