Paddy’s Dressage

Om goed te kunnen presteren is het belangrijk een goed team om je paarden te hebben, die zorgen dat de paarden gezond zijn en gezond blijven. Werken met de beste specialisten zoals osteopathie, fysiotherapie, tandarts , hoefsmid, dierenarts , homeopathie, zadelspecialist en bit-fitten. Een heel team die met elkaar samenwerken voor optimale begeleiding !
De basis voor goede en gezonde paarden die vooral kunnen blijven presteren bestaat uit goede voeding; bouwstoffen, vitaminen en mineralen van hoogwaardige kwaliteit. Met een goed gevoed paard voorkom je allerlei problemen in de toekomst.
Op de stallen van de PADDY’S DRESSAGE Ambassadeurs wordt PADDY’S CHOICE speciaal voer gevoerd en indien nodig worden de paarden optimaal ondersteunt met de supplementen van PADDY’S SPECIALTIES!

PADDY’S DRESSAGE ambassadeurs

 • Seth Boschman Grand Prix ruiter en coaching. Seth geeft met veel enthousiasme les tot op het hoogte niveau en geeft daarnaast regelmatig clinics in het land.  Dagelijks traint hij zijn eigen paard Flora de Mariposa OLD ! Verzorging, zorgen dat de paarden 3 x daags iets gaan doen staat voorop. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan de gezondheid van de paarden, immers een gezond paard kan goed presteren en zal happy zijn.
 • Ashley Brons met SB Gibson en SB Jason van Stal Brons te Werkendam, Ashley start veel paarden van Z1 t/m Grand Prix niveau. Op stal staan veel getalenteerde paarden die opgeleid worden en ook in de fokkerij zijn ze zeer actief. Met SB Gibson rijdt Ashley  Zware Tour ! SB Jason is heel getalenteerd en wordt inmiddels uitgebracht in de Prix St George . Ashley runt haar eigen handels-pensionstal in Werkendam waar ze ook trainingen geeft aan haar leerlingen.
 • Kim Noordijk van KN Dressage. Kim runt samen met haar ouders een trainingsstal in Galder, Nadat jonge paarden elders zadelmak zijn gemaakt traint Kim ze door voor IBOP of gaat ermee naar de jonge paarden competities. Ook worden paarden getraind en dan aangeboden voor de verkoop.  Enkele paarden worden verder opgeleid en laat ze zich zien tot aan het hoogste nivo.  Met Jupiter wordt prix st George gestart en D’Joep inmiddels Grand-Prix, tevens dekhengst bij het NRPS. Een zeer opvallende hengst is This is Naqueen , wat een talent laat dit paard zien !! Het fijne bij KN dressage is dat er qua gezondheid voor de lange termijn gekeken wordt en de paarden komen allemaal ook dagelijks heerlijk in de wei en kunnen paard zijn !!
 • Jade Oord met Cure en Blôf van Stal ‘t Reijgerbosch uit Vijhuizen. Haar Oma, Margie Ansems heeft op het hoogste niveau gepresteerd en haar moeder, Sabine- Oord-Ansems trad in haar voetspoeren. Drie generaties in de Topsport, hoe leuk is dat !! Jade en Sabine hebben zich al meerdere malen laten zien in met een pas de deux op muziek van Frozen, bv tijdens Jumping Amsterdam , Diamands are forever ,outdoor Gelderland 2019 , concours hippiquue hoofddorp en laatst gewonnen op Horse Event 2019. Jade start inmiddels Junioren en traint bij Tommie Visser-van Puijenbroek.
 • Aimee Weise  rijdt vanaf haar 11e jaar op internationaal niveau, eerst met haar pony’s Sander en Kelly en later bij de junioren. Met haar paard Sportlife was zij reserve voor het EK team en heeft zij tevens op Prix St. George niveau gereden. Ze heeft op diverse handelsstallen gewerkt en daarmee heeft ze veel ervaring opgedaan. Aimée rijdt nu met haar eigen paard Dante op Inter II niveau, daarnaast traint zij paarden van een aantal fokkers, eigenaren. Ook is ze gediplomeerd Instructeur Dressuur Wedstrijdsport waardoor ze veel lessen of clinics geeft. Sinds kort vormt ze een combinatie met PC Fallon, die we komend jaar hoogstwaarschijnlijk in de ring zullen zien verschijnen!
 • Sabine Oord en Jade Oord met Bluf en Chireine

  Pas de Deux op Jumping Amsterdam 2019

 • Seth en Flora de Mariposa

 • Ashley Brons

 • Aimee Weise met PC Fallon

 • Kim en D’Joep